Om oss

VPK Display

Din leverandør av displayløsninger, plakater, øvrig markedsmateriell, messestands og utstillinger

Grunnlagt: 1980
Ansatte: 35
Fabrikksjef: Tom-Willy Olsen

Bilde av VPK Displays lokaler på Borgenhaugen

Vår historie

Sarpsborg Papp så dagens lys i 1914, så vår historie går mer enn 100 år tilbake i tid. I 1961 ble «Pappen» kjøpt opp av M. Peterson & Søn fra Moss, men navnet Sarpsborg Papp ble beholdt helt frem til 1992 da vi byttet navn til Peterson Emballasje.

Det har vært eierskifte ved ett par anledninger, slik at navnet vårt også har hatt små tilpasninger, som Peterson Packaging og VPK Peterson i løpet av de siste 10-15 årene. Høsten 2020 fikk vi navnet VPK Packaging som vi heter i dag. Vi er en del av VPK Group, som er et stort internasjonalt selskap med hovedkontor i Belgia.

Vi produserer alle våre displayløsninger på vår fabrikk på Borgenhaugen og er derfor, i høyeste grad, en lokal leverandør med korte beslutningsveier til tross for vårt internasjonale eierskap.

«Pappen» i Sarpsborg sentrum, som har vært hovedkontoret i over 100 år har nylig blitt flyttet til Svinesundsparken i Halden, hvor vi har en topp moderne emballasjefabrikk.

I ca. 1980 ble displayavdelingen skilt ut fra Sarpsborg Papp som en egen avdeling, og holdt i noen år til i egne lokaler i Sarpsborg, atskilt fra den ærverdige fabrikken i Sarpsborg sentrum. Litt senere på 80-tallet, nærmere bestemt i 1987, ble det bygget en spesialtilpasset displayfabrikk på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg sentrum, hvor vi på VPK Display fortsatt holder til i dag.

Fra vi silketrykket vår første plakat på 70-tallet, så har vi hatt en fantastisk reise. Vi er i dag et kreativt produksjonsselskap med ledende digital teknologi og kompetanse innenfor salg, konstruksjon, trykk og bearbeiding.

VPK Display og VPK Group

VPK Display er en lokal leverandør som legger vekt på rask responstid og nærhet til våre kunder, men vi er også en del av et stort internasjonalt konsern, VPK Packaging Group. Dette gjør at vi er i stand til å tilby det meste innenfor display og emballasje fra mange ulike land.

 

VPK Display er en del av VPK Group med 6200 ansatte fordelt på 20 land og 65 produksjonsanlegg i Europa. VPK har 6 fabrikker i Norden. Som er fordelt på 2 emballasjefabrikker i Sverige, 1 emballasjefabrikk i Danmark og 3 fabrikker i Norge.