Kvalitet og uttrykk

Bilde av HP Scitex 15500 digital printer

Produksjon

Vi bruker i dag det siste innen digital teknologi i produksjon. Vi har to digitaltrykkmaskiner som kan trykke alt fra små opplag på noen få eksemplarer til mange tusen eksemplarer.

En av de store fordelene med digitaltrykk er kvaliteten på trykkbildet og rask omstilling til nye produkter uten at kvaliteten blir påvirket. I konvertering bruker vi automatiske skjærebord og semiautomatiske lim-maskiner.

Vi var tidlig ute med digitaltrykk, og har de senere årene byttet ut våre store analoge silketrykkmaskiner med markedets ledende digitale trykkemaskiner utviklet for trykk på bølgepapp og andre fibermaterialer

Bølgepapp

Vi bruker bølgepapp til produksjon av våre displayløsninger. Dette er verdens mest brukte materiale til emballasje, og det består av flere lag med papir som limes sammen. Bølgepapp kommer i brun og/eller hvit farge og kan ha ulike tykkelser og stablestyrker, de ulike papptypene kalles kvaliteter.

Det er ulike betegnelser på pappens tykkelse, mest brukt hos oss på displayfabrikken er e-flute og b-flute, og innenfor hver av de ulike tykkelsene finnes mange forskjellige styrker på pappen.

Stor illustrasjon av bølgepapp
Illustrasjon av sandwich-papp

Sandwich

Dette er en ekstra tykk papp som veier lite, men har stor styrke og stor anvendelighet. Vi leverer to tykkelser, 10mm og 16mm, og det er dette materialet vi bruker til messer og utstillinger.

Pallestørrelser og -typer

Det finnes mange palletyper og -størrelser.

Størrelser:

  • ¼-pall måler 60 x 40 cm, og det er plass til fire kvartpaller på en Europall.
  • 1/3-pall måler 80 x 40 cm, og det er plass til tre tredelspaller på en Europall.
  • ½-pall måler 80x x60 cm, og det er plass til to halvpaller på en Europall.
  • 1/1-pall (Europall) 80 x 120 cm.

Typer:

  • Trepall
  • Lettpall
  • NLP pall (Norsk Lastbærer Pool)
  • Chep pall
Illustrasjon av paller i ulike størrelser og forhold til Europall
Bilde av solskinn igjennom en skog. VPK Display, Sarpsborg. Displayløsninger, Messestand, Sjokkselger, Gulvdisplay, Palleløsning og gaveeske.

Med fokus på miljø

Vi er en bærekraftig bedrift. Vi utvikler oss hele tiden mot et komplett grønt skifte, og våre maskiner er klargjort både for dagens og morgendagens teknologi. Vi skal hele tiden bestreve oss for å gi deg best mulig resultat med minst mulig klimaavtrykk.

Les mer om dette her